Teraz jest Śr gru 13, 2017 19:49

Strefa czasowa: UTC + 1




   [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Pytnako dotyczace record.dem
PostNapisane: So paź 21, 2006 14:39 

Dołączył(a): So paź 21, 2006 14:32
Posty: 2
Lokalizacja: Łódź
mam pytanie czy wie kto moze jak zorbic taki bind zeby nagrywac demka ale przed tym zeby wyskakiwalo mi record na gorze ekranu zebym mogł wpisac nazwe ?? kiedys takie cos mialem ale nowy config i niepamietam jaki to byl bind :P

_________________
Zero Tolerance Team !!!


Góra
   
 
 Tytuł:
PostNapisane: N paź 29, 2006 20:09 

Dołączył(a): Śr lut 16, 2005 18:56
Posty: 91
Lokalizacja: Afganistan
Mojemu ziomkowi to dziala ja sam nie testowalem ale mozesz sprobowac.


alias dem0 "dem1"
alias dem1 "messagemode record; alias dem0 dem2"
alias dem2 "stop; alias dem0 dem1"
bind "h" "dem0"


Góra
   
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
   [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Skin by Lucas Kane

Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL